Sorteer op:Rotring pennen

Bedrukte Rotring pennen

Rotring is een Duits merk dat is gespecialiseerd in pennen. Het merk beschikt over een aantal pennen die, zoals hun naam al zegt, geïnspireerd zijn door plaatsen op de wereld. Zo is er een Dubai uitvoering, maar ook een versie van Madrid. De Rotring pennen zijn erg onderscheidend doordat het bedrijf is geïnspireerd door eenvoud en minimalisme. De pennen van Rotring zijn dus geen schreeuwers, maar hebben op hun eigen manier wel de luxe in zich. Rotring biedt u in de schrijfwarenwereld net iets meer. Alle modellen zijn exclusief ontworpen en worden geleverd in een Rotring geschenkverpakking. Relaties worden altijd blij als zij een pen krijgen. Met een pen zoals de pennen van Rotring laat u zien dat u uw relatie iets nuttigs wil geven, maar ook dat u er wel moeite in heeft gestoken.

Rotring pennen bedrukken

Door de Rotring pennen te bedrukken, creëert u een unieke pen die uitstekend kan dienen als relatiegeschenk. U kunt de pennen laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Door de pen met uw logo te bedrukken, maakt u de pen eigen. De pennen kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren. U kunt zelf de drukpositie van de pen kiezen. U zult van tevoren van ons altijd een gratis digitale drukproef ontvangen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat. Natuurlijk kunnen de pennen ook onbedrukt besteld worden. De pennen van Rotring zijn perfect voor urenlang schrijfplezier. Als uitstraling en precisie voor u telt in een stijlvol promotiegeschenk, dan kunt u niet om de Rotring pennen heen.

Rotring pennen bestellen

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel alle Rotring pennen bestellen. Pennen komen altijd van pas. Dit maakt de Rotring pennen het perfecte relatiegeschenk. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u graag verder. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01