Geen filteropties mogelijk

Prodir pennen

Prodir pennen zijn uitermate geschikt om te bedrukken. Zo kunt u op de clip uw website of slogan laten drukken en op de houder mooi groot uw bedrijfslogo. De Prodir pennen vallen op door hun stijl, design, vorm en materialen. Vraag vrijblijvend een digitale proef aan en laat u inspireren door onze design afdeling! Prodir pennen bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks!

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte Prodir pennen

Prodir pennen worden gemaakt in de regio Ticino in Zwitserland. Prodir staat voor een hoge kwaliteit pen. Naast de kwaliteit zijn er ook vele verschillende opties die Prodir pennen uniek maken. Zo kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen als matt, polished of frosted en heeft elke Prodir pen wel een extra optie als een gekleurde ring, metalen punt of gekleurde clip cover. Hierdoor zijn Prodir pennen als sinds de jaren 80 een begrip onder de bedrukte pennen.

Prodir pennen met logo

Heeft u binnenkort een beurs of evenement en wilt u een mooie kwaliteit pen weggeven? Ga dan voor Prodir pennen met logo. Door hun bewezen waarde gaan Prodir pennen door vele handen en worden ze niet zomaar weggegooid. Door uw logo op de Prodir pen te drukken vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf onder de doelgroep en zorgt ervoor dat u in beeld blijft. Ook lang nadat de ontvanger de Prodir pen van u heeft ontvangen.