Kleur
Prijs

t/m

Merk

Waterman pennen

Waterman is een exclusief Amerikaans merk dat is opgericht in 1883.Waterman beschikt over wat luxer schrijfgerei. Het bedrijf is nog altijd de een na grootste vulpennenfabrikant ter wereld. Alle Waterman pennen hebben een zeer luxe en stijlvolle uitstraling en staan garant voor een uitstekende kwaliteit. Al de Waterman pennen worden geleverd met een bijpassende geschenkverpakking. De pennen van Waterman worden gemaakt van de allerbeste materialen en worden voorzien van de allerbeste bedrukkingen. Bij Pennen.be bent u aan het juiste adres voor de Waterman pennen. Wij beschikken over een breed assortiment aan Waterman pennen in vele verschillende uitvoeringen. Er zal bij ons zeker een pen te vinden zijn die aansluit bij uw wensen.

Waterman pennen bedrukken

De Waterman pennen kunnen geheel naar uw wensen bedrukt worden. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking kan geplaatst worden op de houder en/of clip en kan bestaan uit één tot vier kleuren of full colour. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de Waterman pennen te laten graveren. Een gravering zorgt ervoor dat de Waterman pennen een nog luxere uitstraling krijgen dan dat ze al hadden. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon en we helpen u graag verder.

Waterman pennen bestellen

U kunt de Waterman pennen met logo eenvoudig en snel bij ons online bestellen. Het bestellen van de pennen met opdruk is mogelijk in zowel grote als kleine oplages. Hierbij geldt dat hoe meer pennen u bestelt, hoe lager de stuksprijs van de pennen zal zijn. De Waterman pennen zijn unieke en in de smaak vallende geschenken voor uw bestaande of nieuwe relaties. Door het cadeau doen van een Waterman pen verstevigt u de band met uw klanten en relaties. U kunt er ook voor kiezen om de Waterman pennen met logo uit te delen op beurzen, evenementen of open dagen. Doordat uw logo door veel mensen gezien zal worden, zal de naamsbekendheid van uw bedrijf toenemen.