Kleur
Prijs

t/m

Merk
Touch pennen

Touch pennen hebben een dubbele functie. Naast een pen waarmee u kunt schrijven, is een touch pen namelijk ook te gebruiken om een digitaal scherm te bedienen. Onze mobiele telefoons en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons leven. We bedienen deze meestal gewoon met onze vingers, maar dit kan strepen en andere vlekken veroorzaken op het touchscreen. Met een bedrukte touch pen is dit verleden tijd! U kunt met deze pen alles aanklikken wat u wilt, zonder dat er vlekken achterblijven. Door deze dubbele functie zijn de touch pennen uitstekend geschikt om in te zetten als relatiegeschenk. Bij Pennen.be vindt u een breed assortiment aan verschillende soorten touch pennen. Hierdoor zal er zeker iets te vinden zijn wat aansluit bij uw wensen.

Touch pennen bedrukken

De touch pennen kunnen bedrukt worden in één tot vijf kleuren of in full colour. Naast het bedrukken is het ook mogelijk om de touch pennen te laten graveren. Een gravering zorgt ervoor dat de pen een nog luxere uitstraling krijgt dan een bedrukking. U kunt voor de personalisatie kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Pennen komen dagelijks terecht in de handen van meerdere mensen. Zo zal ook uw logo terecht komen bij veel mensen. Hierdoor kunt u met bedrukte touch pennen zorgen voor meer naamsbekendheid voor uw bedrijf. U kunt vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen wanneer u benieuwd bent naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de touch pennen.

Touch pennen bestellen

U kunt bij Pennen.be de touch pennen met bedrukking of gravering bestellen. De bedrukte touche pennen zijn perfect om uit te delen op beurzen, evenementen of open dagen. Uw klanten en relaties zullen dit geschenk met dubbele functie zeker waarderen. De touch pennen kunnen zowel in een grote als in een kleine oplage besteld worden. Hoe meer touch pennen u bestelt, hoe lager de stuksprijs voor de pennen zal zijn. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.