Kleur
Prijs

t/m

Merk

Stilolinea pennen

Stilolinea is een Italiaans bedrijf dat zich richt op reclamepennen van een goede kwaliteit. Het merk is in 1970 opgericht. Nu nog steeds is de productie van de pennen in Italië. Hier letten ze bij de productie erop dat er zo min mogelijk afval en restmateriaal overblijft. Ook ligt het accent op kwaliteit. Na 50 jaar is Stilolinea nog steeds één van de marktleiders in Europa. De Stilolinea pennen staan bekend om het veelvuldig gebruik van gekleurde ringen. De pennen van Stilolinea zijn gemaakt van extra stevig kunststof en hebben een penpunt die gemaakt is van stainless steel. De pennen beschikken naast over een stijlvol Italiaans design ook over hoogwaardige Duitse langschrijfvullingen. Bij Pennen.be vindt u een groot assortiment aan pennen, waaronder de Stilolinea pennen.

Stilolinea pennen bedrukken

Het is mogelijk om de Stilolinea pennen te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren en kan geplaatst worden op de houder en/of clip. De pennen van Stilolinea zijn er in alle soorten, kleuren en designs waardoor u altijd een pen zult vinden die aansluit bij uw wensen. Wanneer u ervoor kiest om de pennen te laten bedrukken, creëert u een unieke pen die extra zal opvallen. Als u benieuwd bent naar hoe uw gewenste opdruk er op de pen uit zal komen te zien, kunt u vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen.

Stilolinea pennen bestellen

Bij Pennen.be bestelt u makkelijk en snel de Stilolinea pennen met bedrukking. Natuurlijk kunt u de pennen ook onbedrukt bestellen. De volledig in Europa vervaardigde pennen bedrukt met uw logo of tekst zijn ideaal om in te zetten als relatiegeschenk of weggever. Zo kunt u de pennen cadeau doen aan uw relaties en klanten of weggeven op evenementen, beurzen en open dagen. Door de bedrukte pennen uit te delen, bent u altijd onder de aandacht van uw relaties en zal uw naamsbekendheid zeker verhoogd worden. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.