Sorteer op:Sheaffer pennen

Bedrukte Sheaffer pennen

Bedrukte Sheaffer pennen zijn unieke pennen. Raak geïnspireerd door de tijdloze modellen van Sheaffer. Sheaffer toont al meer dan 100 jaar de meest prachtige designpennen. Sheaffer is een topontwerper van hoge kwaliteitspennen voor creatieve geesten. Daarnaast is Sheaffer een toonaangevende leider in innovatieve modellen. Alle pennen van Sheaffer worden geleverd in een bijpassende Sheaffer geschenkverpakking. De Sheaffer pennen zijn gemaakt van de beste materialen en gaan een leven lang mee. Bij alle modellen kunnen de vullingen vervangen worden met originele Sheaffer vullingen. Voor bijzondere gelegenheden is een Sheaffer pen als geschenk de perfecte keuze. Zo kunt u de pennen cadeau doen aan een speciale klant, een waardevolle relatie of een gewaardeerde medewerkers.

Sheaffer pennen graveren

Alle Sheaffer pennen uit ons assortiment kunnen gegraveerd worden. Voor de gravering kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De gravering zal op de plek naast de clip komen. U ontvangt van ons van tevoren altijd een gratis digitale proefdruk, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat. De Sheaffer pennen zijn gemaakt om in absolute topvorm diverse schrijftaken uit te voeren. Ons assortiment bestaat uit de meest klassieke en tijdloze modellen. Alle pennen zijn uitstekend afgewerkt en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Natuurlijk kunt u de pennen ook onbedrukt bestellen. De Sheaffer pennen met gravering kunnen al besteld worden vanaf een kleine oplage.

Sheaffer pennen bestellen

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel alle Sheaffer pennen bestellen. Pennen komen altijd van pas, zowel intern als extern. Als u uw bedrijf wilt voorzien van een aantal kwaliteitspennen zijn de Sheaffer pennen een uitstekende keuze. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01