Kleur
Prijs

t/m

Merk

Senator pennen

Senator is een Duitse organisatie die bekend staat om de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogwaardige pennen. Senator onderscheidt zich voornamelijk door de vele mogelijkheden waarmee u de pen op maat kunt maken. De Senator pennen zijn gedegen kwaliteitspennen met een tijdloze en duurzame uitstraling. Het hele productieproces van de pennen heeft Senator in eigen beheer: van ontwerp tot productie en van montage tot bedrukking. Senator weet dat de tevredenheid van klanten het allerbelangrijkste is. Bij Pennen.be vindt u een breed assortiment aan Senator pennen in vele verschillende modellen en kleuren. U zult gegarandeerd een Senator pen vinden bij ons die aansluit bij uw wensen!

Senator pennen bedrukken

Alle Senator pennen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking. Voor deze bedrukking kunt u kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De pennen kunnen bedrukt worden in één tot zes kleuren. Daarnaast kunt u nog kiezen voor een full colour bedrukking. U kunt voordat u een bestelling plaatst vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen. Zo krijgt u een beeld van hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de Senator pennen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Senator pennen bestellen

Het bestellen van de Senator pennen met logo doet u bij Pennen.be. Een bedrukte pen als relatiegeschenk doet het nog altijd goed. Al helemaal wanneer het de kwaliteitspennen van Senator zijn. U kunt de bedrukte Senator pennen inzetten als giveaway voor op beurzen, evenementen of open dagen. Ook kunt u de pennen cadeau doen aan uw werknemers en klanten. Uw bedrijfsnaam zal zo bij veel mensen terecht komen, waardoor uw naamsbekendheid zeker zal stijgen. De pennen kunnen zowel in een grote als kleine oplage besteld worden. Hierbij geldt dat hoe meer pennen u bestelt, hoe lager de stuksprijs van de pennen zal zijn.