Sorteer op:

Promotionele pennen

Bedrukte promotionele pennen

Bedrukte promotionele pennen zijn ideaal om je naamsbekendheid en klantenbestand mee te vergroten. Een promotionele pen is ondanks de technologische ontwikkelingen nog steeds een zeer populair promotiemiddel. Iedereen gebruikt immers met enige regelmaat een pen. Uw bedrukte promotionele pen is ideaal om even snel een kleine krabbel te zetten in een agenda, een notitie te maken of om aantekeningen te maken tijdens een training en zal dan ook zeker worden gebruikt. Bij Pennen.be kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment vol met eigentijdse modellen en klassieke pennen. Zo kunt u onder andere kiezen uit gewone promotionele pennen, recyclebare pennen, pennen gemaakt van bamboe, 3-in-1 pennen, 5-in-1 pennen en extra opvallende pennen met een lichtje bovenop de pen.

Promotionele pennen met logo

U kunt ervoor kiezen om de promotionele pennen te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Zo bent u verzekerd van een gepersonaliseerd relatiegeschenk wat helemaal aansluit bij uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. U kunt de promotionele pennen op diverse manieren laten bedrukken. Zo kunt u kiezen uit diverse kleuren bedrukking en verschillende druk mogelijkheden op de pen. Dit is per model promotionele pen verschillend. Door de promotionele pen te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan genereert u ook nog eens gemakkelijk naamsbekendheid. Een pen wisselt gemiddeld 7 keer in zijn leven van eigenaar. Uw bedrijf zal dan ook zeker onder ogen komen van toekomstige relaties.

Promotionele pennen bestellen

Door promotionele pennen te bestellen weet u zeker dat u een promotiemiddel heeft wat gebruikt gat worden. De pennen zijn perfect om weg te geven op beurzen, feesten, evenementen en congressen. Daarnaast zijn de promotionele pennen ook zeer geschikt om aan uw medewerkers weg te geven of om deze bij een levering aan een klant te doen.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01