Kleur
Prijs

t/m

Merk
Potloden

Bedrukte potloden zijn voor een brede doelgroep in te zetten als relatiegeschenk. Potloden komen namelijk voor iedereen wel van pas. Het bedrukken van potloden is een goed idee wanneer u op zoek bent naar een relatiegeschenk, maar een keer iets anders wilt dan een standaard pen. Potloden worden naast door kinderen ook door volwassenen gebruikt. Met een potlood kunt u eenvoudig en snel even een notitie maken. Bij Pennen.be vindt u een breed assortiment aan potloden in allerlei kleuren, soorten en maten. Zo hebben we normale houten potloden, maar ook speciale timmermanspotloden. De houten potloden zijn een milieuvriendelijke keuze en zullen daarom een milieubewust imago creëren voor uw bedrijf.

Potloden bedrukken

De potloden uit ons assortiment kunnen allemaal bedrukt worden. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Het bedrukken van de potloden is mogelijk in één tot vijf kleuren. Ook kunt u kiezen voor een full colour bedrukking. Met de potloden kunst u naast dingen opschrijven, ook dingen tekenen en lijnen trekken. Potloden hebben hierbij in tegenstelling tot pennen het grote voordeel dat potloodstrepen altijd uitgegumd kunnen worden. Als u benieuwd bent naar hoe uw gewenste bedrukking eruit zal komen te zien op de potloden, kunt u vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen. Zo krijgt u een beeld van het eindresultaat.

Potloden bestellen

De potloden met bedrukking kunt u makkelijk en snel bestellen bij Pennen.be. De bedrukte potloden zijn ideaal om in te zetten als promotieartikel voor op beurzen, evenementen en open dagen. De potloden met logo zullen terecht komen bij veel mensen, waardoor uw bedrijfsnaam ook door veel mensen gezien zal worden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal zeker toenemen. De bedrukte potloden zijn geschikt voor iedere branche. U kunt de potloden namelijk uitdelen in de bouw, de horeca of in het onderwijs. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.