Kleur
Prijs

t/m

MerkPennensets

Bij Pennen.be bent u aan het juiste adres voor pennensets die gepersonaliseerd kunnen worden.  Pennen met bedrukking zijn één van de populairste en effectiefste relatiegeschenken. U vindt pennen terug op ieder bureau of in iedere tas. Daarom zijn pennen zo geschikt om in te zetten als relatiegeschenk. De pennensets zijn naast relatiegeschenk ook goed in te zetten als geschenk voor speciale gelegenheden. Denk aan jubilea bijvoorbeeld. U vindt bij ons een breed assortiment aan pennensets. Zo hebben we antibacteriële pennensets, maar ook bijvoorbeeld metalen pennensets. We hebben pennensets voor zowel grote als kleinere budgetten, waardoor er voor iedereen iets geschikts te vinden is!

Pennensets bedrukken

Alle pennensets uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. U kunt voor deze bedrukking kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelf gekozen tekst. De pennen kunnen bedrukt worden op de houder en/of clip. De bedrukking kan bestaan uit één tot vijf kleuren of full colour. Naast het bedrukken is het ook mogelijk om de pennensets te laten graveren. Wanneer u ervoor kiest om de pennensets te bedrukken of graveren, creëert u een uniek relatiegeschenk. U kunt vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen om een beeld te krijgen van hoe uw logo eruit zal komen te zien op de pennenset.

Pennensets bestellen

De pennensets met personalisatie kunnen eenvoudig en snel bij ons op de website besteld worden. U kunt zowel kleine als grote oplages van de pennensets bestellen. Hoe meer pennensets u bestelt, hoe lager de stuksprijs zal zijn. De pennensets met bedrukking of gravering zijn perfect om in te zetten om reclame te maken voor uw bedrijf. U kunt de pennensets met logo uitdelen op evenementen of open dagen. Uw logo zal zo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.