Kleur
Prijs

t/m

Pennen in unieke vormen

De pennen in een unieke vorm zijn aparte pennen. In tegenstelling tot normale pennen, hebben deze pennen een leuke vorm. Bij Pennen.be vindt u een breed assortiment aan pennen in unieke vorm. Zo hebben we een pen in de vorm van een spuit. Ook hebben we een pen met een voetbal erop. Deze unieke vorm pennen zijn erg leuk voor wanneer u op zoek bent naar iets anders dan de gewone standaard pen. Deze pennen in unieke vorm zullen door de vorm extra opvallen. Pennen komen altijd bij iedereen van pas. We gebruiken pennen namelijk nog steeds regelmatig, bijvoorbeeld om even snel een notitie te maken. De pennen in unieke vorm mogen dus niet ontbreken op uw bureau!

Pennen in unieke vorm bedrukken

De pennen in unieke vorm kunnen bij ons bedrukt worden. Voor deze bedrukking heeft u de keuze uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de pennen in unieke vorm onbedrukt te bestellen. Wanneer u benieuwd bent naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de pen in unieke vorm, kunt u vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen. U krijgt op deze manier een beeld van het eindresultaat. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon.

Pennen in unieke vorm bestellen

De pennen in unieke vorm kunnen makkelijk en snel besteld worden bij ons op de website. Het is mogelijk om de pennen in unieke vorm te bestellen in zowel een grote als in een kleine oplage. Hierbij geldt dat hoe meer pennen in unieke vorm u bestelt, hoe lager de stuksprijs van de pennen zal zijn. De bedrukte pennen in unieke vorm zijn perfect om uit te delen als relatiegeschenk op open dagen, beurzen of evenementen. Daarnaast kunt u de pennen in unieke vorm cadeau doen aan uw klanten en relaties. De pennen met logo zullen bij veel mensen terecht komen, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen.