Kleur
Prijs

t/m

Merk

Parker pennen

Parker is een van de populairste pennenmarken in de wereld. De pennen van Parker staan bekend om de iconische pijlclip, hoogwaardige kwaliteit en een prettig schrijfcomfort. De Parker pennen zijn exclusieve relatiegeschenken. Zo zijn de pennen erg geschikt om weg te geven bij bijvoorbeeld een afscheid van een medewerker of bij een jubileum. Door de pennen dan te laten personaliseren zullen zij nog lang aan uw bedrijf herinnerd worden. Bij Pennen.be vindt u een breed assortiment aan pennen, waaronder de Parker pennen. De Parker pennen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en in verschillende kleuren. Hierdoor zal er voor iedereen een geschikte pen tussen zitten! Naast de Parker pennen hebben wij ook losse vullingen in ons assortiment. Hierdoor kunt u de pen steeds opnieuw vullen en keer op keer blijven gebruiken.  

Parker pennen bedrukken

De Parker pennen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren of in full colour. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Naast het bedrukken is het ook mogelijk om de pennen te graveren. U kunt de pennen laten graveren met uw eigen logo, initialen of een naam. Op deze manier creëert u een unieke pen die u kunt weggeven aan een zakenrelatie. Natuurlijk kunt u de Parker pennen ook onbedrukt bestellen. Als u benieuwd bent naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de pen, kunt u vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen. Zo krijgt u een beeld van het eindresultaat.

Parker pennen bestellen

De Parker pennen met logo bestelt u eenvoudig bij Pennen.be. Het is mogelijk om de Parker pennen in zowel een grote als in een kleine oplage te bestellen. Hierbij geldt dat hoe meer pennen u bestelt, hoe lager de stuksprijs van de pennen zal zijn. De Parker pennen met een mooie bedrukking of gravering worden vaak gebruikt om weg te geven aan goede klanten en relaties. Doordat de Parker pen een relatief duurder relatiegeschenk is, zal deze niet zo maar weggegeven worden op evenementen of beurzen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.