Kleur
Prijs

t/m

Merk


Multifunctionele pennen

Een multifunctionele pen kan gezien worden als een echt multitalent. De multifunctionele pen biedt veel extra mogelijkheden ten opzichte van een normale pen. Bij Pennen.be vindt u een breed assortiment aan multifunctionele pennen. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar die beschikken over een brede variatie aan handige functies. Zo hebben we een vieren kleuren pen waarmee u met één pen in vier kleuren kunt schrijven. Ook hebben we pennen die beschikken over een marker of lampje. Daarnaast hebben we een multifunctionele pen met laser, waarmee u tijdens een vergadering zowel notities kunt maken als uw presentatie op afstand kunt verduidelijken. U zult gegarandeerd een multifunctionele pen vinden bij ons die aansluit bij uw wensen.

Multifunctionele pennen bedrukken

De multifunctionele pennen kunnen bedrukt worden in de huisstijl van uw bedrijf. U kunt voor de bedrukking kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, contactgegevens of een zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vijf kleuren of u kunt kiezen voor een full colour bedrukking. Naast het bedrukken is het ook mogelijk om de multifunctionele pennen te laten graveren. Een gravering geeft een net wat luxere uitstraling dan een bedrukking. Als u benieuwd bent naar hoe uw logo eruit gaat komen te zien op de multifunctionele pen, kunt u vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen. Op deze manier krijgt u een beeld van het eindresultaat.

Multifunctionele pennen bestellen

De multifunctionele pennen met logo kunnen eenvoudig en snel bij ons op de website besteld worden. De bedrukte multifunctionele pennen zijn perfect om uit te delen als relatiegeschenk op beurzen, evenementen of open dagen. Ook kunt u de pennen cadeau doen aan uw klanten en relaties. De multifunctionele pennen met logo zullen bij veel mensen terecht komen, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. U kunt de multifunctionele pennen bestellen in zowel een grote als in een kleine oplage. Hierbij geldt dat hoe meer pennen u bestelt, hoe lager de stuksprijs van de pennen zal zijn. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.