Kleur
Prijs

t/m

MerkMetalen pennen

Metalen pennen zijn de luxere geschenken onder de pennen. De pennen zijn gemaakt van metaal waardoor ze van goede kwaliteit zijn en ook een ambiance uitstralen. De metalen pennen zijn erg populair en worden veel ingezet als relatiegeschenk. Pennen komen dagelijks in de handen van meerdere mensen en zullen vaak gebruikt worden door de ontvangers. De metalen pennen met bedrukking beschikken over een luxe uitstraling en zullen lang mee gaan. Bij Pennen.be bent u aan het juiste adres voor pennen. Wij hebben een breed assortiment aan allerlei soorten pennen, waaronder de metalen pennen. U vindt bij ons metalen pennen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Hierdoor zal er voor iedereen een geschikte pen te vinden zijn.

Metalen pennen bedrukken

Alle metalen pennen kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Deze bedrukking kan bestaan uit één tot vijf kleuren of in full colour. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de pennen te laten graveren. Door een gravering krijgen de pennen een nog luxere uitstraling dan dat ze al hebben. Wanneer u benieuwd bent naar hoe de metalen pennen eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking of gravering, kunt u vrijblijvend een digitale proefdruk aan vragen. Zo krijgt u een beeld van het eindresultaat. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Metalen pennen bestellen

U kunt de metalen pennen met logo eenvoudig en snel bij ons op de website bestellen. De metalen pennen met personalisatie zijn ideaal om weg te geven op de wat luxere gelegenheden, zoals jubilea of zakelijke diners. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de pennen in te zetten als relatiegeschenk voor op beurzen, evenementen en open dagen. De pennen met logo zullen bij veel mensen terecht komen, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. De metalen pennen kunnen besteld worden in zowel een grote als een kleine oplage. Hierbij geldt dat hoe meer pennen u bestelt, hoe lager de stuksprijs van de pennen zal zijn.