Sorteer op:Meerkleuren pennen

Bedrukte meerkleuren pennen

Een bedrukte meerkleurige pen is een perfect relatiegeschenk voor een grote doelgroep. Meerkleurige pennen onderscheiden zich van andere balpennen door hun multifunctionaliteit. De meerkleuren pen bevat meerdere kleuren inkt en soms zelfs een potlood of markeerstift. Uw klanten en zakenrelaties hoeven dus niet meer met losse pennen met een andere kleur te werken, maar hebben aan één meerkleuren pen genoeg. In de webshop bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan meerkleurige pennen waar u uw keuze uit kunt maken. Doordat pennen dagelijks gebruikt zullen worden moeten ze natuurlijk tegen een stootje kunnen. Bij HSG Promotions zijn daarom alle meerkleuren pennen van een hoogwaardige kwaliteit. 

Meerkleuren pennen bedrukken met uw logo

HSG Promotions is dé specialist op het gebied van bedrukte pennen. Uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan bedrukken wij voor een zeer scherpe prijs op de meerkleuren pen. Door de meerkleuren pen te personaliseren geeft u uw relatie een pen die afgestemd is op uw huisstijl en bedrijf. Hierdoor zal u nog meer indruk achterlaten wanneer u een bedrukte meerkleurige pen cadeau doet. De bedrukking die wij op de meerkleuren pen plaatsen is van hoogwaardige kwaliteit. Voorafgaand aan uw bestelling kunt u online een digitaal voorstel met uw logo aanvragen voor de meerkleuren pen. Op dit digitale beeld kunt u alvast zien hoe uw logo op de meerkleurige pen geplaatst zal worden. 

Online meerkleuren pen bestellen

Door bedrukte meerkleuren pennen online te bestellen heeft u een uniek promotiemiddel voor uw bedrijf in handen. De bedrukte meerkleurige pennen zijn ideaal om uit te delen aan bezoekers op een opendag, beurs of evenement. Op deze manier laat u een leuk en langdurig visitekaartje van uw bedrijf achter. Naast goodwill creëert u ook nog eens naamsbekendheid wanneer u de meerkleuren pennen met logo uitdeelt. De meerkleurige pennen met opdruk kunnen voor een zeer scherpe prijs online besteld worden in de webshop. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01