Kleur
Prijs

t/m

Merk


Markeerstiften

Markeerstiften vallen altijd goed in de smaak als relatiegeschenk. De markeerstiften worden ook wel highlighters of markers genoemd. Naast hele praktische artikelen, zijn de markeerstiften natuurlijk ook erg opvallend en kleurrijk. Voor studenten, scholieren en kantoormedewerkers zijn markeerstiften onmisbaar. Een markeerstift is ideaal om belangrijke stukken tekst te markeren. Hierdoor valt deze tekst beter op en kunt u dit makkelijk terugvinden. Bij Pennen.be vindt u een ruim assortiment aan markeerstiften. We hebben markeerstiften in verschillende vormen en uitvoeringen. Zo hebben we normale markeerstiften, maar ook een markeerstift in de vorm van een driehoek en van een bloem. Bij de markeerstift bloem zijn de vijf blaadjes vijf verschillende fluorescerende kleuren stiften, waardoor dit een erg leuk relatiegeschenk is.

Markeerstiften bedrukken

Bij Pennen.be kunnen de markeerstiften bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. Het bedrukken van de pennen is mogelijk in één tot vijf kleuren of in full colour. De markeerstiften zien er door een bedrukking nog aantrekkelijker en vrolijker uit dan ze al waren. Met de opvallende markeerstiften zult u dagelijks onder de aandacht komen bij vele relaties en potentiële klanten. Wanneer u benieuwd bent naar het eindresultaat van de markeerstiften met bedrukking, kunt u vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen om zo een beeld te krijgen van hoe uw logo eruit komt te zien op de markeerstiften.

Markeerstiften online bestellen

De bedrukte markeerstiften bestelt u makkelijk en snel bij ons online op de website. U kunt de markeerstiften zowel in een grote als kleine oplage bestellen. Hierbij geldt dat hoe meer markeerstiften u bestelt, hoe lager de stuksprijs van de markeerstiften zal zijn. De bedrukte markeerstiften zijn goed geschikt om in te zetten als promotieartikel op beurzen, evenementen of open dagen. Ook zijn de markeerstiften een handig geschenk voor uw relaties of voor uw eigen medewerkers op kantoor. Wanneer de markeerstiften bedrukt zijn, zal uw bedrijf langer herinnerd worden door uw relatie. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.