Sorteer op:Luxe pennen

Bedrukte luxe pennen

Laat uw klanten en zakenrelaties schrijven met een sierlijke uitstraling en een elegant karakter en geef ze een bedrukte luxe pen cadeau. Met een luxe pen met opdruk maakt u een onuitwisbare indruk bij uw relaties. Wist u dat een pen gemiddeld in zeven verschillende handen terecht komt? Dit maakt een bedrukte luxe pen een zeer effectief relatiegeschenk voor uw bedrijf. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan luxe pennen die allemaal voor een zeer scherpe prijs besteld en bedrukt kunnen worden. Om een luxe pen zo stijlvol mogelijk cadeau te doen is de verpakking natuurlijk belangrijk. Bij HSG Promotions bestelt u snel en eenvoudig diverse luxe pennen inclusief luxe verpakking.  

Luxe pennen met uw logo

Het bedrukken van een luxe pen met uw bedrijfsgegevens is een zeer effectieve manier van reclame maken. Laat uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan op de luxe pennen bedrukken en profiteer van het feit dat luxe pennen meerdere keren per dag gebruikt worden. Geef uw klanten en zakenrelaties het gevoel van exclusiviteit en waardering en geef ze een luxe pen met uw logo cadeau. Het bedrukken van de luxe pennen kan tot wel 4 kleuren en is van hoogwaardige kwaliteit. Voorafgaand aan uw bestelling kunt u een gratis digitaal voorstel met uw logo aanvragen. Dit kan eenvoudig via de website en is geheel vrijblijvend. Natuurlijk kunnen de luxe pennen ook onbedrukt besteld worden. 

Online luxe pennen bestellen

Door een bedrukte luxe pen cadeau te doen aan uw relaties zorgt u dat ze uw bedrijf niet snel vergeten. Alle relaties aan wie u een bedrukt pen cadeau doet zullen deze op dagelijkste basis gebruiken. Hierdoor creëert u eenvoudig een groter bereik. De luxe pennen kunnen voordelig besteld worden in de webshop van HSG Promotions. In ons ruime assortiment vindt u gegarandeerd een luxe pen die bij uw bedrijf past. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01