Kleur
Prijs

t/m

Kleurpotloden

Bedrukte kleurpotloden

Een set bedrukte kleurpotloden is voor jong en oud een leuk relatiegeschenk om te ontvangen. Kinderen kunnen er hun kleurboeken mee inkleuren en volwassenen kunnen kleurpotloden gebruiken om bijvoorbeeld aantekeningen te maken. Doordat bedrukte kleurpotloden voor een grote doelgroep in te zetten zijn, is het zeker een effectief promotiemiddel voor uw bedrijf. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan kleurpotloden waar u uw keuze uit kunt maken. Zo hebben we kleurpotloden in een koker, kleine setjes kleurpotloden of een volledige kleur- en schilderset. Alle kleurpotloden uit ons assortiment zijn voor een zeer scherpe prijs online te bestellen. 

Kleurpotloden bedrukken met uw logo

Bij HSG Promotions kunt u voor een zeer scherpe prijs de kleurpotloden voorzien van een personalisatie. In de meeste gevallen kan de buitenkant van de verpakking voorzien worden van uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan. Op deze manier creëert u een uniek relatiegeschenk dat tevens ingezet kan worden als promotiemiddel voor uw bedrijf. Wanneer u een bedrukking op de kleurpotloden wilt hebben, kunt u een digitaal voorstel met uw logo aanvragen. U krijgt dan een digitaal beeld toegestuurd waarop u alvast kunt zien hoe uw logo op de kleurpotloden geplaatst zal worden. Dit kan geheel gratis en vrijblijvend. 

Online kleurpotloden bestellen

Ook in het digitale tijdperk blijft een van de favoriete tijdsbestedingen van kinderen kleuren. Een kleurpotlood set met bedrukking is het perfecte relatiegeschenk om creativiteit te stimuleren. Ook in een restaurant of in een winkel is er vaak een set kleurpotloden met logo te vinden. Wilt u naast de kleurpotloden wat extra’s cadeau doen? Geef de bedrukte kleurpotloden dan in combinatie met een kleurplaat of kleurboek. De kleurpotloden met opdruk kunnen eenvoudig en snel besteld worden bij HSG Promotions. Neem eens een kijkje in ons ruime assortiment en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden.