Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope pennen

Voor goedkope pennen bent u bij Pennen.be aan het juiste adres! Pennen zijn de meeste gebruikte promotieartikelen. U vindt pennen terug op ieder bureau, in de auto of in een tas. Dit maakt bedrukte pennen een erg geschikt relatiegeschenk. Bij Pennen.be vindt u een ruime collectie aan goedkope pennen. Deze items hebben een grote impact, maar dan wel voor een vriendelijke prijs. Hierdoor zijn de goedkope pennen geschikt voor vrijwel ieder marketingbudget. Hoe meer pennen u besteld, hoe goedkoper de stuksprijs zal zijn. De pennen met bedrukking zullen vaak gebruikt worden, waardoor uw logo door veel mensen gezien zal worden.

Goedkope pennen bedrukken

Bij Pennen.be kunt u goedkope pennen laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelf gekozen tekst. De pennen kunnen bedrukt worden op de houder en/of clip. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een full colour bedrukking, waardoor uw logo er nog meer uit zal springen. Door de goedkope pennen te laten bedrukken, creëert u een uniek relatiegeschenk. Benieuwd naar het eindresultaat? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan waardoor u een beeld krijgt van hoe uw logo eruit zal komen te zien op de pennen.

Goedkope pennen bestellen

U bestelt de goedkope pennen met opdruk makkelijk bij ons op de website. Het is bij ons mogelijk om zowel kleine als grote oplages van de pennen te bestellen. Pennen met logo kunnen erg effectief ingezet worden om reclame te maken voor uw bedrijf. U kunt de pennen uitdelen op evenementen, beurzen of open dagen. Zo bereikt u een groot aantal potentiële klanten. Ook zal de naamsbekendheid van uw bedrijf hierdoor toenemen. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.