Kleur
Prijs

t/m

Merk

Duurzame pennen

Duurzame pennen vormen een milieubewuste keuze. De pennen zijn duurzaam geproduceerd met duurzame materialen. Iedereen heeft op zijn bureau of tafel wel een bedrukte pen liggen. Hier kunt u als bedrijf perfect op inspelen. Door de duurzame pennen te laten bedrukken laat u zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt. Bij Pennen.be vindt u een breed assortiment aan allerlei soorten pennen, waaronder de duurzame pennen. We hebben pennen van verschillende materialen, zoals van gerecyclede PET-flessen of van tarwestro. Sommige pennen zijn zelfs ook gedeeltelijk biologisch afbreekbaar. De bedrukte duurzame pennen vormen een uitstekende keuze als relatiegeschenk. Door de milieuvriendelijke pennen kunt u zich op een duurzame wijze presenteren.

Duurzame pennen bedrukken

De duurzame pennen kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Onze pennen zijn duurzaam, milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord. In combinatie met een bedrukking van uw logo of bedrijfsnaam heeft u de mogelijkheid om voor een groene uitstraling te zorgen. De duurzame pennen met logo zijn een uitstekende keuze om in te zetten als relatiegeschenk, giveaway of als promotiemiddel. Hierdoor laat u als bedrijf zien dat u om het milieu geeft en milieubewuste keuzes maakt. U kunt zich dus eenvoudig op een duurzame manier presenteren. Wanneer u benieuwd bent naar het eindresultaat, kunt u vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen om te zien hoe uw logo eruit zal komen te zien op de pennen.

Duurzame pennen bestellen

Het bestellen van duurzame pennen kan makkelijk en snel bij Pennen.be. U kunt bij ons terecht voor het bestellen van zowel grote als kleine oplages pennen. De duurzame pennen met logo kunnen uitgedeeld worden op beurzen, evenementen of open dagen. Uw bedrijfsnaam zal zo door veel mensen gezien worden, wat zal zorgen voor meer naamsbekendheid voor uw bedrijf. Ook kunt u uw klanten en zakenrelaties een duurzame pen met logo cadeau doen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!