Sorteer op:

Er zijn geen producten gevonden.

Duurzame pennen

Bedrukte duurzame pennen

Bedrukte duurzame pennen zijn één van de populairste en meest effectieve relatiegeschenken van het moment. Elk kantoor ligt vol met bedrukte pennen en andere schrijfwaren. Als bedrijf is het natuurlijk slim om hierop in te spelen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan pennen die allemaal gemaakt zijn van een duurzaam materiaal. Zo vindt u diverse pennen gemaakt van bamboe, kunststof, karton of hout. Ook hebben wij diverse duurzame pennen die in een set verkrijgbaar zijn. Geef uw klanten en zakenrelaties een bedrukte duurzame pen cadeau en uw logo of bedrijfsnaam zal op elk kantoor te zien zijn. Wilt u het duurzame beleid van uw bedrijf benadrukken? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop. 

Duurzame pennen bedrukken

Bij Pennen.be kan het bedrukken van duurzame pennen snel en voordelig. Voor een zeer scherpe prijs voorzien wij de duurzame pennen van een kwalitatieve bedrukking. Overal en door iedereen worden pennen meerdere keren per dag gebruikt. Het plaatsen van uw bedrijfsgegevens op een duurzame pen is dan ook zeker een goed idee. U creëert niet alleen een uniek relatiegeschenk dat u in kunt zetten als leuke give-away, u zorgt er ook voor dat de naamsbekendheid van uw bedrijf omhoog gaat wanneer u een duurzame pen laat bedrukken met uw gegevens. Via onze website kunt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo aanvragen. 

Eco pennen online bestellen

Via onze webshop kunt u snel en eenvoudig duurzame pennen bestellen. Staat u op een beurs of evenement en zoekt u een duurzaam geschenk om uw bedrijf mee te promoten? Of zoekt u een leuke give-away voor bezoekers die bij uw bedrijf komen? Een bedrukte duurzame pen is het perfecte artikel hiervoor. U geeft meteen een positief beeld van uw bedrijf af wanneer u een duurzaam geschenk inzet als promotiemiddel voor uw bedrijf. De duurzame pennen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt voordelig online besteld worden. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01