Kleur
Prijs

t/m

Merk

BIC pennen

Bijna iedereen kent wel de bekende BIC pennen. BIC is al meer dan 45 jaar één van de leiders in promotionele artikelen. De BIC pennen kennen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook zijn de BIC vullingen erg populair en deze staan bekend om de lange schrijfkilometers. Met de BIC pennen weet u zeker dat u pennen van kwaliteit in huis haalt! Bij de BIC pennen heeft u de keuze uit vele kleuren en u kunt variëren met kleurcombinaties tussen de button, clip en houder van de pen. Bij Pennen.be vindt u een breed assortiment aan BIC pennen die bedrukt kunnen worden. De BIC pennen voldoen aan alle Europese normen.

BIC pennen bedrukken

De BIC pennen kunnen volledig naar uw wensen gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. Deze bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren of u kunt kiezen voor een full colour bedrukking. Zo kunt u de huisstijl kleuren van uw bedrijf perfect verwerken in de pennen en zullen deze aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf. De pennen kunnen bedrukt worden op de houder en/of clip. Door het ruime aanbod aan BIC pennen zult u voor iedere gelegenheid wel een pen vinden die past bij uw wensen. Wanneer u benieuwd bent naar het eindresultaat kunt u vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen om een beeld te krijgen van hoe uw logo eruit zal komen te zien op de pennen.

BIC pennen bestellen

Bij Pennen.be kunt u eenvoudig de BIC pennen online bestellen. De BIC pennen met logo zijn gewaardeerde giveaways voor uw relaties en klanten. U kunt de pennen uitdelen op beurzen, evenementen en open dagen. Uw relaties zullen de pennen zeker waarderen, want pennen komen altijd van pas. Samen met BIC laat u gegarandeerd een goede indruk achter bij uw klanten.  U kunt zowel grote als kleine oplages van de BIC pennen bestellen. Hierbij geldt dat hoe meer pennen u bestelt, hoe lager de stuksprijs zal zijn. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!