Kleur
Prijs

t/m

Merk

Balpennen

Gepersonaliseerde balpennen zijn de meest ingezette promotiemiddelen. Het bedrukken van balpennen is erg populair doordat pennen leuke en praktische relatiegeschenken zijn voor alle doelgroepen. Gepersonaliseerde balpennen zijn goedkope relatiegeschenken om uit te delen aan klanten of op beurzen, evenementen of open dagen. Iedereen is blij met een balpen, want iedereen kan pennen wel gebruiken zowel privé als op school of werk. Pennen komen iedere dag in de handen van vele mensen terecht en zullen vaak gebruikt worden door de ontvangers. Bij Pennen.be vindt u een ruim assortiment aan balpennen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Er zal bij ons zeker een balpen te vinden zijn die aansluit bij uw wensen en huisstijl van uw bedrijf.

Balpennen bedrukken

De balpennen kunnen stuk voor stuk bedrukt worden naar uw wensen. U kunt voor de bedrukking kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vijf kleuren of u kunt kiezen voor een full colour bedrukking. Door de balpennen te laten bedrukken, creëert u een unieke pen die ingezet kan worden als promotiemiddel. Als u benieuwd bent naar hoe uw gewenste bedrukking eruit zal komen te zien op de balpennen, kunt u vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen. Op deze manier krijgt u een beeld van het eindresultaat.

Balpennen bestellen

Het bestellen van de bedrukte balpennen kan makkelijk en snel bij Pennen.be. Het is mogelijk om de balpennen in zowel een grote als in een kleine oplage te bestellen. Hierbij geldt dat hoe meer balpennen u bestelt, hoe lager de stuksprijs van de balpennen zou zijn. De balpennen kunnen ingezet worden als promotieartikel voor op evenementen, beurzen en open dagen. Doordat de pennen met logo bij veel mensen terecht komen en door veel mensen gezien worden, zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.