Slash Frosty
Bent u op zoek naar een goed promotiemiddel? De Slash Frosty is een goede keuze. U bent hier aan het goede adres, want deze pennen kunnen hier worden geleverd. Een strakke kunststof Toppoint Balpen met kunststof design clip en grip. Deze pennen zijn blauwschrijvend met langschrijfvulling. U kunt deze pennen bestellen in de kleuren frosted geel en frosted rood. Vanaf 25.000 stuks is het bestellen van een andere schrijfkleur mogelijk. Bedrijven willen een goede manier van promotie, pennen zijn daarvoor een prima keuze. Uw klanten maken hier dagelijks gebruik van, dus wat is er nou beter dan een pen uitdelen aan uw klanten met uw bedrijfsgegevens er op? U kunt een gratis sample aanvragen bij ons. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u contact opnemen met ons door te mailen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Ook voor vragen of opmerkingen staan wij u graag te woord.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Slash Frosty? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01