SAMOS Bio pen
U kunt kiezen voor de Samos bio pen als u uw bedrijf wilt promoten, dit is een effectief middel. De biologische pen met gekleurde grip en clip. Verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, rood, zwart en oranje. De pen weegt slechts 12 gram. Het promoten met deze pen zal zeer sympathiek door uw bestaande klanten en potentiële klanten worden ontvangen. Vraagt u hier daarom een gratis sample aan zodat u weet wat de mogelijkheden zijn met dit promotiemiddel. Het is gratis, net als het aanvragen van een offerte. Er zijn geen verdere verplichtingen, u kunt het aanbod bekijken en dan uw keuze maken. Wij zijn u namelijk graag van dienst. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? U kunt altijd e-mailen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij horen het graag van u wanneer wij u kunnen helpen.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor SAMOS Bio pen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01