Puck Highlighter
Deze ronde Toppoint designed tekstmarker met drie schrijfkleuren is zeer geschikt om uw bedrijf te promoten. Een groot drukoppervlak op het witte gedeelte en daarmee maakt u nog beter duidelijk waar uw bedrijf voor staat. De bedrukking is ook mogelijk via digitale druk of met een logotop. De keuze is aan u, het product kan geleverd worden in de kleuren blauw en groen. Als u benieuwd bent naar het resultaat dan kunt u hier uw gratis sample aanvragen. Zo weet u precies wat u uw klanten aan gaat bieden. Laat u ons horen waar wij u mee van dienst mogen zijn? Als u vragen heeft dan horen wij dat ook graag, u kunt dan een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Daarnaast kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, ook dan kunt u een e-mail sturen en streven we er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Puck Highlighter? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01