Fish Highlighter Lanyard
Een promotiemiddel is van belang voor uw bedrijf. U wilt uw klanten op een originele manier aanspreken en dit kan wanneer u voor de vis, gevangen in een tekstmarker met gekleurde lanyard, kiest. Het zorgt voor een verrassend design en u kunt het geheel laten bedrukken. De bedrukking kan plaatsvinden op de houder. Vanaf 10.000 stuks zijn eigen pms kleuren mogelijk. Daar wilt u toch ook meer over weten? Het promoten van uw bedrijf is een verstandige keuze, naamsbekendheid is van belang om te kunnen groeien. Daarom dient u hier, in het belang van uw bedrijf, zo snel mogelijk werk van te maken. Als u vrijblijvend een offerte aan wilt vragen dan kunt u een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Daarnaast kunt u voor overige vragen of opmerkingen ook contact opnemen met ons, wij staan u graag te woord. Laat u het daarom horen wanneer u meer wilt weten over dit product.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Fish Highlighter Lanyard? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01