BIC® Wide Body™
De Bic wide body is een pen uitstraling. De pen ziet er niet alleen erg mooi uit, maar voelt ook bijzonder professioneel aan. De pen is opnieuw te vullen en bevat geen PVC. Het is dus ook nog eens een milieuvriendelijke pen. De comfortabele grip zorgt daarnaast voor een fijn gevoel als je hem in de hand houdt. De Bic wide body pen is een top pen en is stijlvol, elegant en ook nog eens erg betaalbaar. De Bic wide body is een goed geprijsde pen en iedereen zal er blij mee zijn. Misschien wilt u de pen op kantoor gebruiken, op uw werk of gewoon thuis! Het is een uitstekende pen voor tal van situaties en gelegenheden. Een zilveren uitstraling! Doordat de pen een mooie uitstraling heeft en ook voorzien kan worden met uw naam of andere tekst is het een ideale pen om te gebruiken als relatiegeschenk. De pen is milieuvriendelijk en zorgt daarmee dus ook nog eens voor een maatschappelijk verantwoorde uitstraling van uw organisatie of bedrijf. Een mooie pen waarmee u goed voor de dag komt. Niet alleen als u de Bic wide body pen weggeeft, maar ook als u er zelf mee gaat schrijven. Mogelijk dat mensen uw pen stiekem wel graag meenemen! Een offerte of prijsvoorstel? Als u een offerte wenst dan sturen wij u die natuurlijk graag toe. Wij zorgen dat u de offerte binnen een dag ontvangt, zodat u snel duidelijkheid hebt. Als u eerst meer informatie wenst dan kan dat natuurlijk altijd. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765. Het is trouwens ook geen enkel probleem om eerst een proefexemplaar te ontvangen van de Bic wide body pen.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Wide Body™? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01