BIC® Matic® Quartz
Met iedere klik op het vulpotlood wordt uw naam, logo of slagzin bekeken. Het is een heerlijke manier om uw bedrijf of organisatie onder de aandacht te houden van vele mensen. Een bedrukte pen of vulpotlood is een waarlijk uitstekend relatiegeschenk. Het is heerlijk om te zien hoeveel mensen met plezier met een Bic matic quartz vulpotlood schrijven waar uw naam op staat. Het is toch te gek om te zien hoe mensen reageren als ze met de Bic matic quartz vulpotlood schrijven met uw naam erop. De Bic matic quartz vulpotlood maakt het allemaal mogelijk. Een geweldig vulpotlood! Het Bic matic quartz vulpotlood is er in verschillende kleuren. Natuurlijk zit er ook een gummetje op de achterkant van het Bic matic quartz vulpotlood en kent het vulpotlood een clip. Met de clip is het Bic matic quartz vulpotlood gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. U wilt het Bic matic quartz vulpotlood natuurlijk niet verliezen. U kunt het met een sample exemplaar van het Bic matic quartz vulpotlood zelf ondervinden. Wij sturen u graag een testexemplaar van het Bic matic quartz vulpotlood toe. Zo kunt u zelf ervaren hoe fijn het Bic matic quartz vulpotlood is. Het succes ligt in uw hand! Met het Bic matic quartz vulpotlood zal het succes letterlijk en figuurlijk in uw handen liggen. En eigenlijk niet alleen uw handen, maar ook aan iedereen aan wie u een bedrukt exemplaar van het Bic matic quartz vulpotlood geeft. Het Bic matic quartz vulpotlood geeft volop kansen op succes. En het begint allemaal bij het aanvragen van een offerte. Een offerte die nog binnen een dag bij u in uw mailbox kan zitten. Bel of mail ons gewoon op +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765 of via info@pennen.be om een offerte voor het Bic matic quartz vulpotlood te krijgen.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Matic® Quartz? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01