BIC® Mark-it Permanent Marker
Deze mooie markeerstift van bic is beschikbaar in 36 verschillende modieuze kleuren. De rubberen grip van de Bic permanent mark-it permanent zorgt voor extra comfort. Ook helpt het om de pen nog beter te controleren. De kleuren inkt zijn erg levendig en zorgen dan ook voor maximale aandacht. De Bic permanent mark-it permanent is een heerlijke markeerstift, die eigenlijk in ieder pennen arsenaal wel thuis hoort. Want wie markeert er tegenwoordig nu niet een artikel? Lezen, arceren en onder de aandacht brengen Met een Bic permanent mark-it permanent markeerstift kunt u tijdens het lezen van artikels woorden en zinnen arceren. En dit is natuurlijk erg handig als u het boek, magazine of artikel op een later tijdstip nog een keer leest. Met de arceringen weet u precies waar het artikel over ging en hoeft u niet alles nog een keer te lezen. Daarnaast kunt u ook zaken in een artikel arceren voor anderen. Misschien heeft u een geweldig artikel gelezen wat ook interessant is voor anderen. Die andere persoon die hetzelfde artikel leest kan dan sneller door het artikel gaan met dank aan de Bic permanent mark-it permanent markeerstift. Geweldig toch!? De prijs ontdekken? Wij brengen graag een vrijblijvend prijsvoorstel uit. Vraag nog vandaag een vrijblijvende offerte aan en ontdek binnen vierentwintig uur welke mooie aanbieding wij u kunnen maken voor de Bic permanent mark-it permanent. U mag ons ook bellen voor meer informatie over de Bic permanent mark-it permanent. Dit kan via +32 (0)11960785 in België en vanuit Nederland +31 (0)857737765. Schroom niet en neem gerust contact op! Onze adviseurs helpen u graag verder.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Mark-it Permanent Marker? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01