BIC® Clic Stic Mini Digital
Een pen met een mooie afmeting! Dat is de Bic clic stic mini digital pen. Het is pen waar je eigenlijk iedere print op kunt plaatsen die je wilt. Het is daardoor een krachtig promotiemiddel en marketinginstrument. Het is ook niet vreemd dat zoveel organisaties en bedrijven kiezen voor de Bic clic stic mini digital pen om te gebruiken als relatiegeschenk. Het is immers mogelijk om te kiezen voor een volledige print, volledig naar wens. Dus er is volop ruimte voor het logo, de bedrijfsnaam, een telefoonnummer, website of slagzin. En dat is natuurlijk een groot voordeel voor allerlei organisaties en bedrijven. Veel impact voor een scherpe prijs! Met de Bic clic stic mini digital pen is het mogelijk om met een no nonsense design veel effect te realiseren bij uw doelgroep. Het is een krachtig promotiemiddel voor een uitstekende prijs. En een pen is natuurlijk perfect om te gebruiken als relatiegeschenk. De Bic clic stic mini digital pen is een heerlijke pen met volop mogelijkheden. Neem nog vandaag contact met ons op om met een van onze ervaren adviseurs de kansen te bespreken voor uw bedrijf of organisatie. Een snelle offerte! Graag sturen wij u een vrijblijvende offerte toe voor de Bic clic stic mini digital pennen. Er zijn volop mogelijkheden. U kunt de Bic clic stic mini digital trouwens ook onbedrukt krijgen. De levertijd bij onbedrukte pennen is vijf werkdagen. Kiest u voor een mooie opdruk, wat wij aanraden, dan is de levertijd twaalf werkdagen. Wacht niet langer en neem nog vandaag contact met ons op via +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765. Mailen mag ook via info@pennen.be.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Clic Stic Mini Digital? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01