BIC® Citation
Een mooie pen van plastic en metaal welke zeer elegant is. Het is een uitstekende pen om cadeau te geven aan relaties en klanten. Het is een pen van veertien centimeter lang welke ook voldoende ruimte heeft om een opdruk te krijgen van de naam van uw bedrijf of organisatie. Veel ondernemingen hebben ervoor gekozen om deze pen te gebruiken om aan klanten en relaties te geven. Het is een elegante pen dus u maakt er zeker een goede indruk mee bij uw klanten. De Bic citation met uw opdruk Op de Bic citation pen is voldoende ruimte om een mooi opdruk te plaatsen. Dit kan een tekst zijn, maar natuurlijk ook de naam van uw organisatie of bedrijf. Er zijn volop mogelijkheden om de Bic citation te gebruiken als geschenk voor uw oude en nieuwe klanten. Dankzij de elegante pen zijn er veel organisaties geweest die al voor de Bic citation hebben gekozen. Een vrijblijvende offerte? Natuurlijk kunt u zonder enige verplichtingen een offerte aanvragen bij ons. Wij zorgen dat u binnen een dag een digitale offerte van ons ontvangt per mail. Ook kunt u een test exemplaar ontvangen om de kwaliteit van de pen te zien. Wij zorgen dat u de bedrukt Bic citation pennen binnen twaalf dagen na het bestellen ontvangt.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Citation? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01