nl+31 (0) 85 773 77 65
be+32 (0) 11 960 78 5Banner pennen

Een banner pen is een pen die zeer succesvol is als relatiegeschenk pen. Dit komt mede door het feit dat banner pennen een erg groot te bedrukken oppervlak hebben. Uw relaties zullen nieuwsgierig de banner uit de bedrukte banner pen trekken en dan de door u gekozen bedrukking zien. Als banner pen met bedrukking kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een banner balpen met tekst of een banner pen met logo. Een promotionele banner pen is een origineel pen promotiemiddel dat erg leuk gevonden zal worden door uw relaties. Op www.hsg-pennen.com vindt u een groot aanbod aan banner pen relatiegeschenken.

De te bedrukken banner pennen die u vindt op onze site zijn geschikt als relatiegeschenk pen voor vele branches en kunnen op vele manieren als promotie worden ingezet. Zo zijn banner pennen met opdruk onder andere erg geschikt als beurs relatiegeschenk of als mailing relatiegeschenk. U zult merken dat het bestellen van gepersonaliseerde banner pennen een erg goede zet is in promotionele zin. Natuurlijk kijkt u voor voordelige banner pennen altijd op hsg-pennen.com.

Wij zijn expert als het om het bedrukken van banner pennen gaat en daarom is het zeker de moeite om even ons aanbod aan reclame banner pennen te bekijken. Hsg-pennen.com, voor al uw relatiegeschenk banner pennen tegen een scherpe prijs.HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: